antieke boeken

Disclaimer

Bagage Antiquariaat respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Verder zullen deze gegevens niet worden gebruikt. Bagage Antquariaat zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Bagage Antiquariaat gebruikt de verzamelde gegevens om uw bestelling uit te kunnen voeren.

Bagage Antiquariaat verkoopt uw gegevens niet
Bagage Antiquariaat zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen of ter bschikking stellen.

Prijzen
De prijzen op deze website worden getoond in euro's en zijn inclusief 6% BTW. De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud! De prijzen van buitenlandse boeken kunnen afwijken van de op de website getoonde prijzen. Deze zijn namelijk afhankelijk van de koersschommelingen. Het kan ook voorkomen dat de uitgever besluit om de prijs te verhogen of te verlagen.
Indien een prijs van een artikel nog niet bekend is, wordt dat op de website bij het betreffende artikel aangegeven.

Vragen?
Indien u nog vragen mocht hebben over de disclaimer van Bagage Antiquariaat, dan kunt u een e-mail sturen naar info@bagageantiquariaat.nl. In geval wijziging van onze disclaimer nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Laatste berichten

25
Aug

Antiquariaat Bagage in 2024 op Boekenmarkten

Lees verder »


01
Jan

Originele oude topografische kaarten

Lees verder »


Bagage Boekzoeker

Categorie:
Regio:
Trefwoord: