antieke boeken

Algemene verkoopvoorwaarden

Algemeen

Alle boeken zijn compleet, tenminste in goede staat en volledig beschreven, inclusief alle gebreken. Hieronder wordt niet verstaan kleine gebreken, zoals naam op schutblad, lichte beschadigingen aan band/ stofomslag of leesribbels in de rug, hetgeen normaal is voor gebruikte boeken. Het aanwezig zijn van een stofomslag wordt expliciet vermeld, het afwezig zijn niet.

Prijzen zijn netto, in euro’s en inclusief 6% BTW. Verzendkosten en bankkosten worden tegen kostprijs doorberekend. Desgewenst kunt u in uw bestelling vragen voor een prijsopgave van het totaalbedrag. Koper mag rekenen op deugdelijk verpakte boeken en snelle order afhandeling.


Wijze van betaling

Bank- of Giro overschrijving T.n.v. Bagage
  O.v.v. bestelnummer
  Rabobank Rekeningnummer: 1414.48.385
  Plaats: Putten
  Land: Nederland
  IBAN nr.: NL42 RABO 0141 4483 85
  BIC code: RABONL2U
   
iDeal

Alleen beschikbaar in Nederland. Betaling via iDeal is mogelijk via de volgende aangesloten banken:

  • Rabobank
  • ABN-AMRO
  • Fortis
  • Postbank
  • ING Bank

Bestellingen en retourrecht

Indien de aankoop niet (geheel) naar wens is, kan de koper binnen 8 dagen na ontvangst de bestelling aan verkoper retour zenden. Voorafgaande kennisgeving per email (info@bagageantiquariaat.nl) wordt zeer op prijs gesteld. Eventuele restitutie van de boekenprijs zal volgen.

Is de retourzending een gevolg van een onvolledige beschrijving dan wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten + retourporto gerestitueerd. Retourzendingen dienen verkoper te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper verzonden werden. Het risico van retourzendingen is voor de afzender.


Verzending

Geleverde boeken blijven eigendom van de verkoper, totdat volledige betaling van het factuurbedrag heeft plaats gevonden.

Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper. Verkoper behoudt zich het recht voor de goederen te verzekeren en/of aangetekend te verzenden. De kosten hieruit voortvloeiend worden doorberekend aan de koper.


Kamer van Koophandel 08166925
BTW-nummer NL0749.57.685.B01
Bankrekening 1414.48.385

Laatste berichten

25
Aug

Antiquariaat Bagage in 2024 op Boekenmarkten

Lees verder »


01
Jan

Originele oude topografische kaarten

Lees verder »


Bagage Boekzoeker

Categorie:
Regio:
Trefwoord: